Working for Lime Factory

Flexibele bijbaan Sales / Project management

Ben je niet bang om de telefoon op te pakken en lijkt het je leuk om voor grote A-merken zoals Lipton, Persil of Quaker te werken? Als Werkstudent Sales & Project management sta je dagelijks in contact met verschillende bedrijven: van kappers tot groentezaken en van grote webshops tot restaurants. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?
Wij zijn gespecialiseerd in sampling van consumentenartikelen. Dit doen wij door de consument op het juist moment met het product in aanraking te brengen. Elk product heeft weer een andere aanpak nodig. De sampling verloopt persoonlijk doordat de winkelier het product zelf meegeeft bij aankoop van een product. Naast het samplen op locatie werken wij met een boodschappen box: de Monsterdoos. Deze brengen wij gemiddeld vier keer per jaar uit.

Wat ga je doen?
Je denkt mee over waar we de doelgroep het beste kunnen bereiken. Na het bepalen van de strategie ga je op zoek naar partijen waar wij mee samen kunnen werken. We werken al samen met veel ondernemers en winkels, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe kanalen. Het grootste deel van je tijd houd je je bezig met het benaderen van nieuwe partijen om mee samen te werken. Dit doe je telefonisch en via de mail. Je maakt duidelijke afspraken met de partijen en zorgt er voor dat de Project Coördinator hiervan op de hoogte is. Naast het benaderen van nieuwe partijen onderhoud je ook het contact met bestaande relaties. Om de projecten zo soepel mogelijk te laten verlopen houden wij tijdens de projecten veel contact met onze partners. Jij belt ze om te kijken of alles goed gaat en of ze al reacties van de consument hebben, want daar draait het natuurlijk allemaal om.

Wie ben jij?
– Klantvriendelijk
– Proactief
– Niet bang om de telefoon op te pakken
– Overtuigend
– Flexibel
– Je hebt ervaring met werken met klanten of met sales

Wat bieden wij?
– Werken in hartje Amsterdam
– Gezellige collega’s
– Werken voor grote A-merken
– Een salaris van €11,50 per uur
– Flexibel werkrooster
– Borrels en leuke uitjes
– Mogelijkheid om (deels) thuis te werken

Deze baan is goed te combineren naast je studie doordat je je werkdagen wekelijks zelf in kan delen. Het is mogelijk om zowel vanuit huis als vanuit ons kantoor in het centrum van Amsterdam te werken, maar nu werken we allemaal nog veel vanuit huis i.v.m. de corona maatregelen. Wij zijn op zoek naar een werkstudent die minimaal 16 – 24 uur per week beschikbaar is. In juli kan je al starten met deze baan.

Is dit iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een korte motivatie. Deze kan je sturen naar info@limefactory.nl. Als wij een match zien nodigen we je uit voor een telefonische/virtuele kennismaking. Heb je nog vragen over de vacature? Stel deze gerust aan Govert Noordman: 020 – 3209002.

INFORMATION