Sample your product in France

Lime Factory is dé sampling specialist en houdt zich bezig met sampling van consumentenartikelen. Regelmatig hebben we  lekkere en leuke producten tot onze beschikking om uit te delen. We willen hierbij consumenten in aanraking brengen met (nieuwe) producten. Voorheen zijn de sampling campagnes in Nederland en België uitgerold, maar dankzij groot succes nu ook in Frankrijk! Zo hebben we bijvoorbeeld een sampling campagne opgezet voor Lenor Unstoppable, een heerlijke geurbooster, bij sportwinkels door heel Frankrijk.

Buiten een perfecte match met de doelgroep staat binnen al onze sampling diensten altijd centraal dat de consument tijd en behoefte heeft. Daarnaast maken wij onze sampling concepten meetbaar, door middel van het feedbackprogramma.

Wij bedenken leuke sampling campagnes, passend bij jouw doelgroep. Wat dacht je van babyproducten die in de meest populaire babywinkels en webshops van Nederland en België uitgedeeld worden? Uiteraard kan een verfrissend drankje of lekker tussendoortje ook gesampled worden. Heb je zelf een leuk idee? Wij staan ervoor open om alle mogelijkheden met je te bespreken.

De trend van de laatste jaren is dat de consument behoefte heeft om eerst een product uit te proberen voordat er een aankoop gedaan wordt. Speel hierop in door gratis samples uit te delen.

Het is een feit dat sampling heel goed werkt. De sociale norm van wederkerigheid dwingt ons om te geven nadat we iets hebben ontvangen. Bovendien zal de sympathie van het ‘gratis proberen’ gekoppeld worden aan jouw merk. Je kunt je dus voorstellen dat het uitdelen van een gratis sample een erg leuk gebaar naar de consument.

Sampling zonder zorgen

Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt richten op de consument. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld een leuke toonbankstandaard, flyers of posters, zodat de campagne er leuk en verzorgd uitziet. Bovendien zullen  consumenten het waarderen om een gratis sample te ontvangen.

Voordelen:

  • Vanuit onze visie is het belangrijk om te samplen op het moment dat de consument tijd en behoefte heeft.
  • We verzamelen consumenteninzichten via ons online feedbackprogramma, zodat we de ervaring van jouw merk kunnen meten en vergelijken.
  • Een sampling campagne die perfect aansluit bij jouw doelgroep.
  • Consumenten vinden het altijd leuk om gratis producten te ontvangen.

Drie leuke sampling campagnes die we hebben uitgerold:

We have set up a sampling campaign for Lenor at sport retail stores. Read here more about the campaign. 

We started a sampling campaign together with Maggi. You can read here where we have carried this out.

We have set up a sampling campaign for Herbamare. Read here how we have approached this.

Are you interested in our sampling campaigns? Leave your e-mail address or telephone number below and we will contact you or ask your question via chat.